Сайтове за залози

Защо играчите предпочитат да залагат повече на футболни срещи?

Футболът е може би най-популярният спорт и един от най-вълнуващите в световен план за гледане. Нещо повече – това е лесен спорт, на който можете да изпробвате късмета си и поради тази причина огромна част от любителите на онлайн хазарта се насочват именно към подобен тип залагане.

Също така някои букмейкъри направиха нова крачка напред в развитието на техните продукти и предложиха на своите потребители излъчване на живо на срещите от най-големите футболни лиги по света. Това не само подхранва интереса към самия спорт и създаването на залози, но също така подхранва и конкуренцията между самите букмейкъри. Това от своя страна означава по-добър краен продукт за нас играчите.

Букмейкърите непрекъснато търсят нови начини да привлекат повече потребители на своите онлайн платформи. Именно футбола, като най-популярният спорт в света играе голяма роля в това начинание. За да изберем най-добрите онлайн букмейкъри за залагане на футболни срещи извървяхме целия процес по депозиране, създаване на залози и изтегляне на сумите по сметките ни, за да определим кои са най-добрите сайтове за залагания на футбол, към които вие да се насочите.

bet365

bet365 оператор

bet365 е един от водещите букмейкъри в света. Някои от най-запалените любители на хазарта дори биха му дали категорично първото място. Една от основните причините bet365 да има такова преимущество над останалите доставчици на онлайн хазартни услуги се корени в разнообразието на пазари, които са достъпни на играчите.

Например, bet365 дава възможността на своите потребители да залагат на това колко попадения или свободни удари ще има даден отбор по време на срещата. Наред с това, bet365 предлага и опцията за залагане на постиженията на съответните играчи по време на самата среща. По този начин любители на хазарта имат възможността да избират между това колко попадения ще отбележи даден играч, кога в срещата ще се разпише и дали ще получи официално предупреждение от съдията.

bet365 предлага също така и предварително затваряне на залога. Тази опция, която се предлага от твърде малко букмейкъри дава право на потребителите на платформата да прекратят залога си преди да са изтекли всичките деветдесет минути на мача, ако развоя на срещата към момента ги удовлетворява.

Betfair

betfair оператор

Заедно с bet365, betfair е още едно популярно име в световен план, особено когато става въпрос за залагане на футболни срещи.

Предлаганите пазари за залагане са всеобхватни, което позволяват на потребители на betfair да залагат на футболни срещи от лиги от цял свят.

Някои пазари, като тези за официални предупреждения и отправени удари към вратата на отбора и ли играч са едни от най-търсените на сайта, поради тяхната рядкост.

Betfair също така е и един от малкото букмейкъри, които предлагат на своите играчи предаване на живо на срещите от някои от най-големите футболни лиги на своя сайт.

Coral

Coral оператор

Coral е известен с модерния си дизайн, който помага на любителите на хазарта бързо да се ориентират в необятните опции, предлагани от платформата.

Coral също така е предпочитано място от играчите заради ниските депозити и регулярните бонус оферти, особено тези при регистрация.

Що се отнася до футболните пазари Coral предлага на тези от вас, които са избрали техните услуги комбинирани пазари за отделните отигравания на даден футболист, които са широко популярни сред тези играчите, които правят своите залои на база статистически данни.

Наред с това, Coral предлага всички най-популярни пазари за футболни залагания.

Paddy Power

Paddy Power оператор

Paddy Power е един от най-известните букмейкъри както в Обединеното кралство така и на стария континент.

Отличителните черти на този букмейкър са интересните рекламни кампании и страхотните бонус предложения, които понякога надминават очакванията дори и на най-заклетите комарджии.

Що се отнася до коефициентите предлагани на платформата, то можете да бъдете сигурни, че ще намерите едни от най-големи предлагани такива за всички популярни футболни турнири и срещи от останалите конкуренти. Paddy Power не се ограничава обаче до там.

Платформата предлага специална секция, на която играчите могат да поискат от букмейкър да завиши даден коефициент.

Нещо нечувано до сега в света на онлайн залозите на футболни срещи.