Плащания

Не винаги коефициентите правят избора ви на букмейкър правилен

Изборът на букмейкър не винаги се отнася до стойността на коефициенти и предлаганите бонуси програми. Един от важните компоненти при избора на правилен онлайн букмейкър също така са и методите за депозиране и теглене на парични средства. Затова нашия екип реши да ви запознае с някои от най-ползваните методи за правене на депозити и теглене на печалби предлагани от най-големите имена в света на онлайн хазарта. По този начин ще можете не само да отсеете добрите онлайн букмейкъри от недоброжелателните, но също така и да изберете правилния за вас начин за прехвърляне на парични средства.

Основни начини на разплащане

онлайн букмейкъри

Стане ли въпрос за депозиране или теглене на пари от сметка при избрания от вас букмейкър, мненията стават разнопосочни а съветите се множат с всяка изминала минута. По-голямата част от вас ще са доволни дори и само на дебитните или кредитните карти като начин за прехвърляне на суми. Но все пак е добре да се запознаете с алтернативите, които дават допълнителни опции при пребиваването ви при онлайн букмейкъра. Понастоящем съществуват огромен набор от онлайн методи за разплащане, които са на разположение на участниците.

Дебитни карти

Може би най-често използваните методи за депозити и тегления са дебитните карти. Най-често използваните дебитни карти са Visa и MasterCard, като на следващо място са Maestro, Solo и Visa Electron. Когато използвате подобен тип методи парите незабавно се прехвърлят от вашата банкова сметка във вашата онлайн сметка за залагане. Минусът тук е, че обикновено отнема няколко дни, за да се обработят тегления. Повечето букмейкъри не начисляват такса за транзакции с дебитни карти, което допълнително привлича играчите към този методи на разплащане.

Кредитни карти

Кредитните карти са друг популярен метод за плащане. За разлика от дебитните карти, кредитните карти не са свързани директно с вашата банкова сметка. Visa и Mastercard са двата най-често срещани типа кредитни карти. И докато плащанията с кредитни карти във вашата сметка за залагане се обработват незабавно, има някои недостатъци, когато става въпрос за тегления. Ако решите да изтеглите пари чрез кредитната си карта, то ще имате ограничението да изтеглите само сумата, която първоначално сте депозирали. По този начин остатъка от сумата, която сте спечелили, ще трябва да бъде изтеглена по друг начин.

Предплатени карти

Въпреки че кредитните и дебитните карти са най-често срещаните методи за плащане популярността на предплатените карти продължава да нараства. Една от най-популярните предплатени карти е Paysafecard. Тя може да бъде закупена от търговските обекти в близост до вас. Paysafecards имат различна номинална стойност, която да отговори на вашите нужди. След като закупите подобна предплатена карта, следващото нещо което трябва да направите е да влезете в акаунта си, да въведете кода от картата, след което номиналната стойност на вашата предплатена карта ще бъде налична на вашата сметка за залагане.

PayPal метод на плащане

Много фенове на онлайн хазарта смятат, че PayPal е един от най-удобните и безопасни начини за правене на подобен тип разплащания. Една от основните причини за това е, бързината на транзакциите. Депозитите и тегленията са незабавни, което прави преживяването ви в света на онлайн хазарта още по-приятно.

Друг положителен аспект на PayPal е фактът, че на вашата банкова история няма да се показват транзакции от и към букмейкъри. Също така, няма такси, когато става въпрос за използване на PayPal при депозиране или теглене на пари в брой от вашата онлайн сметка за залагане.