Общи условия

Общи условия

Ние се отнасяме сериозно към поверителността и защитата на личните Ви данни. Лични данни означава информация, която може директно или индиректно да идентифицира Вас или други лица („Лични данни“). Това обикновено включва информация като вашето фамилно име, име, суфикс на име, дата на раждане, адрес, имейл адрес или други Ваши данни. Личните данни могат да включват и друга информация като вашия IP адрес. Категориите лични данни, които обработваме, зависят от това как използвате нашите услуги.

Ние използваме вашите лични данни, за да предоставяме услугите на нашия уебсайт в съответствие с вашите предпочитания, да се справяме с вашите искания, да се свързваме с вас относно персонализирани желания и услуги, които може да представлява интерес за Вас или за извършване на съответни административни услуги. Всички лични данни се обработват в съответствие с приложимите закони за защита на данните. Ние не разкриваме Вашите Лични данни на трета страна, освен на нашите служители, обработващи данни, които ни помагат при предоставянето на нашите услуги. С ваше съгласие използваме бисквитки за маркетингови, ефективни и статистически цели. Като наш валиден потребител, ние също Ви предлагаме различни възможности за контрол как се използват вашите лични данни.

Ако искате да получите повече информация за обработката на Вашите Лични данни от нас и за бисквитките, които използваме, моля свържете се с Нас на имейл адрес – info✉pfcbotev1912.com